OVER FAMILY BREDA AAN HET DR. STRUYCKENPLEIN

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY BREDA AAN HET DR. STRUYCKENPLEIN

Blijf gezellig eten bij Family Breda of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Breda, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten en dit hoef je Bart en Pascal dan ook niet uit te leggen. Zij bereiden samen met hun team jouw favoriete Family maaltijd. Geniet ervan in het sfeervolle eethuis, laat het bezorgen of kom jouw lekkerste maaltijd gemakkelijk afhalen; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om gezellig te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar  
‘s avonds een hapje te eten bij Family Breda in de wijk Heuvel ben je altijd aan het juiste adres. Je vindt ons tegenover de Jumbo aan de rand van het winkelcentrum.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met krokante frietjes of kies voor onze verrassende frites specials. Ook voor een verdaaid lekker ijsje ben je bij Family Breda aan het juiste adres. Hier vind je allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.  

Natuurlijk is er ook aan de allerkleinte in Breda gedacht. Hiervoor hebben wij een speciaal kidsmenu samengesteld, zo is eten bestellen bij Family Breda ook voor de kinderen een feestje. 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

Pascal en Bart;"Een echte publiekslieveling zijn onze premium Family burgers. De Family Bacon-Egg Cheeseburger met frisse sla, rode ui, tomaat, augurk, bacon, cheddar cheese, gebakken ei en burger relish is een echte favoriet. Wij bereiden hem graag voor je!"

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Breda Dr. Struyckenplein staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion